top of page

השרקוטרי של חגי

השרקוטרי של חגי  - חגי מביא סגנונות כבישה שונים מהעולם   עם מתכונים ודרכי עשייה  תואמת אזור - מחוז קלבריה בדרום איטליה  אינדוייה (Nduja) המפורסמת נקניק רך מרוח חריף למריחה על לחם. . ברזואלה (Bresaola) מצפון איטליה מחוז ולטילינה ואחד המיוחדים הצ׳צ׳ינה (Cecina ) ממחוז לאוןשבצפון מערב ספרד.
מגש נקניקים משולב ארבעה סוגים מהשרקוטרי  (מתחלפים לפי קפריזות של חגי) עם לחם מחמצת ממאפייה קטנה ומקומית  צימוקי זיתים ליד וחמאה ממגבנת גרנילי אורטל.

גבינות ממגבנת גרנילי צפון הגולן

מגבנת גרנילי ממוקמת בקבוץ אורטל , נלי וגריגורי שהתמחו בייצור גבינות בשיטות מסורתיות החליטו לעבור לגולן לפתוח את אחת המגבנות המעניינות והאכותיות שאנחנו מכירים . מייצרים גבינות קשות ומיושנות  וקשות למחצה . חלב בקר - חלב  כבשים . גאודה - תום קשקבלו ועוד.
הגבינות מוגשות על פלטה בתוספת שמן זית , לחם מקומי  וצלפים.

תפריט לקבוצות ביקב משהוא אחר .

  המנות מוגשות במרכז שולחן

מתחילים עם
טפנד זיתים עם אנשובי
פלפלים קלויים מתובלים
חמאה מבית היוצר של גרנילי
שמן זית ובלסמי.
חמוצים כבושים אצלינו.
לחם אפוי במאפיה קטנה בגולן.

ממשיכים בקטנה רק קצת יותר גדול

פטה מכריתים – פטה אפוייה בצל ועגבניה – פלפל שטה בשביל הטוויסט.
דג כבוש  - ליד ממרח איקרה וגם הבצל כבוש.
טרטר פילה  - (שיהיה משהוא מהמיטשוס) בצד צלפים – בצל קצוץ דק- פטריזליה קצוצה .
חצאי ארטישוק -  הפעם מאיטליה צלויים בתנור פרמגאן מעל.
פלפל אדום -  קלוי עם פטה עזים מעל שמן אגוזים על הכל.
עגבניות מגי -  פרוסות , מעל מוצרלה , ליד פסטו זעטר(משהוא מהגינה באמת)

bottom of page